Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

BALATONPARK 2015

2015.07.07
BALATONPARK 2015 - 2015. július 30. - augusztus 22. között Balatonfenyvesen a Fenyves Stadionban. Koncert, színház, buli négy héten át! A nyár igazi nagy durranása az egyik legigényesebb fesztiváljának számító rendezvénysorozaton.

Július végétől négy héten át minden hétvégén a hazai zenei élet élvonalának egy-egy képviselője és színházi előadások szórakoztatják majd a közönséget a balatonfenyvesi Balatonparkban. 

A koncertsorozatot az Edda Művek nyitja, de fellép majd Demjén Rózsi, az utóbbi időben újra nagysikerű TNT Vissza a jövőbe elnevezésű turnéja keretében, az Anna and the Barbies, a Supernem, Majka és Curtis, a Kelemen kabátban, a Hooligans, Caramel, Zséda, a Karthago, a Takáts Tamás Blues Band, aki többek között itt ünnepli majd 25 éves évfordulóját, de a Balatonpark ad otthont a HOBO70 című születésnapi szuperkoncertnek is. 

Hobo, azaz Földes László nemcsak a zenekarával, de Ady-estjével is becsempészi a kultúrát és az igényes szórakoztatást egyedi hangvételével és stílusával a Balaton partjára. A színházi előadásokat kedvelők ezen kívül egy fergeteges vígjátékot, Marc Camoletti Félrelépni tilos! című darabját láthatjuk a Fregoli Színház vendégjátékaként olyan fantasztikus szereposztásban, mint Esztergályos Cecília, Magyar Attila, Heller Tamás, Timkó Eszter és Andrádi Zsanett. Ugyancsak a Fregoli Színház előadásában, Magyar Attila, Hajdú Steve és Szakács Tibor főszereplésével láthatják a vendégek a Retro szerelem, avagy özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak című vígjátékot. 

A koncertek és előadások után a még táncolni, szórakozni vágyókat DJ-k szórakoztatják, így a fergeteges hangulatban akár hajnalig mulathat mindenki. A látogatókat ráadásul gyönyörű, kulturált és tiszta környezet várja, amelyet csak fokoz a nyáresti balatoni hangulat. A nyaralók ide nyugodtan elhozhatják gyermekeiket is, hiszen a fiatal közönség itt jól megfér az idősebbekkel és a picikkel is. A Balatonpark Szabadtéri Színpad és Rendezvénypark ugyanis 40.000 nm-es, elkerített területen helyezkedik el Balatonfenyves centruma mellett. 

A lelátó több ezer ülőhellyel várja a vendégeket, ahonnan kényelmesen élvezheti mindenki a koncerteket, előadásokat, miközben parkos, ligetes panoráma tárul elé. Étlen és szomjan sem maradhat itt senki, hiszen a lelátó belső folyosóin és fedett területei alatt számos vendéglátóegység várja a vendégeket terasszal, sőt gyermekjátszótér is van, ahol - miközben jól érzik és elengedik magukat - a szülők kényelmesen szemmel tarthatják csemetéiket. 


Részletes program: 

Július 

30. Edda Művek (Vendég. Pataky Művek ) 

31. Demjén Ferenc - vendég: Triász (Sipos Péter, Kálmán György, Jankai Béla) 

Augusztus 

01. TNT- Vissza a jövőbe koncert 

06. Hobo- Ady Est/ Félrelépni tilos - vígjáték két felvonásban 

07. Supernem, utána Anna and the Barbies 

08. Kelemen kabátban, utána Majka és Curtis 

13. Retro szerelem - vígjáték, utána Musical Show 

14. Hooligans 

15. Caramel 

19. Zséda 

21. Takáts Tamás Blues Band - 25 éves jubileumi koncert, utána Karthago 

22. Hobo70 - születésnapi koncert 


2015. július 30. - augusztus 22. 

BALATONPARK 2015 

Balatonfenyves 


www.balatonpark.eu

(Forrás: euroastra.hu)