Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

II. Zamárdi Filmzene fesztivál

A Filmzene Fesztivál megszervezésének gondolata abból a felismerésből született, hogy a hazai filmkultúra palettájáról, valamint a fesztiválok kínálatából is hiányzik a nagysikerű filmek világhírű zenéinek kiemelt hangsúlyozása, önálló szerephez jutása, juttatása.

Hiszünk abban, hogy sikeres fesztivált csak akkor tudunk rendezni, ha képesek vagyunk arra, hogy egy helyszínre, egy fesztivál keretein belül szervezzük össze a hazai és külföldi filmzenék előadóit, szerzőit és ezáltal a filmzenei szakma legrangosabb magyarországi seregszemléjévé váljunk. Mindehhez legalább annyira fontos, hogy olyan helyszínt válasszunk, amely a fesztivál eleganciájához, valamint hangulatához passzol.

Éppen ezért nagy örömünkre szolgál, hogy Zamárdi Önkormányzata a Kertmozit, a Kossuth Lajos utcát valamint a Kiss Ernő sétányt a fesztivál rendelkezésére bocsájtotta. Tisztában vagyunk azzal, hogy az első fesztivál sikeréhez nem csak a hálás téma, a lenyűgöző helyszín, a családias hangulat és kellemes időjárás szükséges, hanem nívós szakmai programok is, ezértneves előadókat és különleges zenei csemegéket kínálunk a fesztiválra érkezőknek. Úgy gondoljuk, hogy egy “tömegrendezvény” is lehet hangulatos, éppen ezért kizárólag minőségi programokkal és minőségi kiállítókkal várjuk vendégeinket.

Időpont: 2015. augusztus 6-9.

Non-stop Films Kft.

www.filmzenefesztival.hu

zamardi.hu / likebalaton.hu