Part FM 92,6 / 101,3 - a Balaton rádiója
Épp most szól:

Megbotránkoztatta a hazai rajongókat Robbie Williams

Az idei Sziget fesztivál legnagyobb sztárja komoly kikötésekkel érkezett hazánkba, ahol rögtön botránnyal indított, és azzal fenyegetőzött, hogy lemondja a hétfő esti fellépését.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy Robbie Williams megérkezett Budapestre, de csak a koncert napján levő estén jelentek meg a cikkek, melyek arról számoltak be, hogy Williams olyan feltételekkel utazott ide, miszerint senki sem készíthet róla fényképet és videót – kizárólag a koncerten, de ott is csak ez első három szám alatt engedélyezte.

Amikor megérkezett stábjával a repülőtérre, az énekes azonnal kiszúrt egy kameramant aki az RTL Klub megbízásából igyekezett megörökíteni őt néhány fotóval, ám Robbie ezen annyira felkapta a vizet, hogy azzal fenyegetőzött: lemondja a szigetes fellépését, ha el nem intézik, hogy a fotós azonnal eltűnjön a helyszínről. 

Robbie számára azonban nem volt elég ez a botrány, még azzal sem volt tisztában, hova is érkezett. A Twitteren ugyanis egy Hello Bucharest-videóval köszöntötte a hazai rajongókat, mely igencsak kiverte a biztosítékot a fanatikusok körében.

A koncertig szerencsére tájékozódott, hol is tartózkodik, mivel a rendezvényen megkérdezte a rajogókat, hogy Did you miss me, Hungary? (vagyis Hiányoztam, Magyarország?), mire a közönség hatalmas üdvrivalgással válaszolt, Robbie pedig hozzátette, hogy Miss you too (azaz Ti is hiányoztatok).

A balhé elültével a énekes hatalmas hangulatot teremtett a koncerten, és a rajongók az ígért lézershow-t is megkapták. Robbie a híressé vált szokását is betartotta, és felhívott magához a színpadra egy szerencsés magyar rajongót, aki később elárulta: ez volt az ötödik Robbie Williams-koncertje, ahol első sorban tombolt.

A koncert egyébként teltházas volt, a nagy tömegben pedig még ausztrál rajongókat is fel lehetett fedezni, és Gerendai Károly főszervező a Morning Show hétfői adásában azt is elárulta, hogy a brit fenegyerek 100 és 500 millió forint közötti összegért vállalta a fellépést, és ezzel ő viszi a pálmát, ugyanis elmondása szerint a fesztivál története során neki fizettek a legtöbbet egy fellépésért.

starity.hu