Telefon: +36-84-310-168, +36 30 588 3939 | Cím: 8600 Siófok Budai Nagy Antal utca. 1-3.

Ha igazán bátor vagy még csobbansz egyet!

Ha a bakancslistádon ott van az októberi balatoni csobbanás, akkor október 23-án akár úgy is ünnepelhetsz, hogy átadod magad az elemeknek. A vizet a maga 16 fokával nevezhetjük frissnek, a levegő hőmérsékletét ellenben kora nyáriasnak, ami lendületet adhat a bátraknak.

A helyszínek is adottak, hiszen a Balatoni Kör két tagja is fürdőzést hirdetett a nemzeti ünnepre. Balatonlellén, a BLYacht Club területén szauna segíti az októberi fürdőzőket, míg Zamárdiban a pálinka adhat kellő melegséget.
Tóth Balázs, BLYacht Club vezetője azzal hirdette meg a szerdai, ünnepi fürdőzést, hogy szombaton már megmutatták a hegyen, mint tud Balatonlelle. Most itt a lehetőség, hogy a vízben is megmutassák a helyiek, mire képesek. „Még nincs vége a szezonnak, fürödjünk együtt egy nagyot…” – így szól az invitálás, amit azzal fejel meg a szervező, hogy aki október 23-én 14.00 órakor velük tart egy fürdőzésre a BL YactClub strandján, ingyen fröccsöt kap.

Zamárdiba pálinkával hívogat a partra Pach Gábor, a Pálinkatanoda vezetője. – A nyárnak nincs vége, szeretettel várunk mindenkit, egy talán utolsó közös csobbanásra 14.30-kor Zamárdiba. Ami biztos lesz: szép idő, üdítő, hideg sör, Fenegyerek pálinka – így hangzik a meghívás Zamárdiba azzal a kiegészítéssel, hogy aki vállalkozik az októberi pancsolásra vigye magával a gyerekeket, a nagymamát és a kutyát is.