Telefon: +36-84-310-168, +36 30 588 3939 | Cím: 8600 Siófok Budai Nagy Antal utca. 1-3.

Októberre halasztják az Ultrabalatont

Megszületett az NN Ultrabalaton szervezőinek döntése. A futófesztivált október 1-4. között tartják meg a tónál. A versenyközpont helyszíne nem változik, maradnak Balatonfüreden.

A döntés megszületett, végleges: idén a versenyt a kialakult helyzetre való tekintettel nem májusban, hanem október 1-4. között rendezzük meg; a versenyközpont helyszíne továbbra is Balatonfüred – tájékoztatták a versenyzőket az NN Ultrabalaton szervezői. Azt írták, tisztában vannak azzal, hogy rengeteg a kérdés a versenyzőkben, de ezzel maguk a szervetzők is így vannak.
– Még egy kis türelmet szeretnénk kérni a továbbiakkal kapcsolatban, hogy a már megkezdődött folyamatokat átütemezhessük, hogy partnereinkkel beszállítóinkkal és alvállalkozóinkkal is asztalhoz ülhessünk és tovább dolgozhassunk az új időpontban zajló eseményen – áll a közleményben.

Az esemény közösségi oldalán rengeteg a hozzászólás, és ezekben a nevezők mind üdvözlik a verseny halasztásáról szóló döntést. A versenyzők azt is írják, hogy a szállásaikat zökkenőmetesen tudják módosítani az őszi időpontra, a tapasztalatok szerint a füredi szállásadók jó partnerek ebben.

borítókép: FB/NN Ultrabalaton