Telefon: +36-84-310-168, +36 30 588 3939 | Cím: 8600 Siófok Budai Nagy Antal utca. 1-3.

PartFM – a Balaton rádiója
A PartFm a Balaton-part és a tó vonzáskörzetének regionális adója. A rádió két frekvencián, a 92,6 és a 101,3 Mhz-en fogható a balatoni üdülőrégióban az északi és déli parton egyaránt, az M7-es autópályán a Balaton irányába Polgárditól Keszthelyig.
A rádió több mint 110 településen hallható, a tó térségében élő mintegy 220 ezer állandó lakos elérésével. A szezonálisan, a nyári időszakban elérhető hallgatók száma a Balaton kiemelt turisztikai övezetben meghaladja az 1,4 milliót*.
(* forrás: KSH – Belföldi vendégek száma a Balatonnál 2018-ban)

A rádió profilja:
A PartFm nemcsak a szlogen szintjén a Balaton rádiója. A leghallgatottabb (6.00-20.00) műsorsáv minden órájában a Balatont helyezzük a középpontba. Rövid, informatív és színes interjúk, megszólalások segítik eligazodni a hallgatókat a balatoni aktualitások között. Rendszeres megszólalóink a régió, vagy helyi közélet szereplői, a vendéglátás, a turizmus, illetve a vízi sportok emblematikus figurái.
Programajánlónk a kiemelt turisztikai térség kisebb és nagyobb rendezvényeit egyaránt összefogja, hogy a hallgató minél több információt kapjon arról, hogy mi történik és mi várható a Balatonnál.
A rádió leghallgatottabb műsorsávjában nincsenek hosszú szöveges blokkok. Célunk a gyors ugyanakkor informatív tájékoztatás, a figyelem megtartásával.

Zenei arculat:
A zenei arculat kialakításánál a legfontosabb szempont, hogy a szélsőségektől mentes, kellemes hangzású háttér rádiózás minden feltétele teljesüljön. A rádió kiegyensúlyozott, nem harsány hangzásvilága vonzza a hallgatókat.
A PartFm zenei repertoárjának alapelemei a mai friss, trendi zenék, ezek egészülnek ki az elmúlt évtizedek meghatározó slágereivel, amikkel a fiatal felnőttektől a kortalan fiatalokig besorolható hallgatók egyaránt megcélozhatók. A rádió őket, az ő igényeiket igyekszik kiszolgálni a gondosan válogatott kínálattal, ahol képben lehetnek a legújabb trendekkel, slágerekkel, ugyanakkor a zenei hangzásvilágba illeszkedő régebbi kedvelt dalokat, stílusokat is megkapják.

Célcsoport:
Célközönségünk a 15-59 éves korosztály. A lokálpatrióták mellett kiemelten koncentrálunk a turizmus, a gasztronómia és a balatoni programok iránt nyitott belföldi vendégkörre, akik akár alkalmi, akár visszatérő turisták a Balatonnál.

Hirdetési tarifák:

Reklámspot
Minimális hossz 10 másodperc
Listaár szezonális (május 15-szeptember 15): 790.-+Áfa/másodperc
Listaár szezonon kívül: (szeptember 16 – május 14): 590.- + Áfa/másodperc

Gyártási költség: 10.000.-+Áfa (egy hanggal)
Kész anyag leadása: WAV 44,1 vagy 48kHz sztereo (MP3 44,1 vagy 48 kHz sztereo)

Reklámriport
Maximális hossz 2 perc
Listaár: 10.000.- + Áfa/perc
Gyártási költség (rögzítés, adás előkészítés): 10.000.- + Áfa/perc

Műsorelem támogatás:
Napi maximum 7.00-20.00 óra között egész órák végén összesen 17 alkalom (pl. időjárás jelentés támogatása)
Hír és információs blokkok végén 1.500.- + Áfa/db